11 juni 2019
18:30

IFK Västerås FK P06 Vit

Referat: Västerås IK P05/06 - IFK Västerås FK P06 Vit

Ikväll mötte vi VIK P05/06 i en tät och schysst fotbollsmatch. Vi inledde piggt och skapade ett flertal chanser som till slut resulterade i 1-0 till oss efter ett fint inspel från kant in i boxen och ett distinkt avslut. Tycker att vi har mycket av spelet i första perioden men VIK lyckas få till reduceringen strax före paus till 1-1. I andra perioden tar VIK över lite och vi har svårt att tagga till. En bra löpning av VIK spelare resulterar i 2-1. Vi kommer dock tillbaka och kan kvittera till 2-2. Tredje blir ganska öppen med flera chanser åt båda hållen. Vi är en tå ifrån 3-2 och vår målvakt gör en "Olsen" räddning men till slut får vi ge oss efter en fin kontring av VIK.
Överlag en bra match av båda lagen där vi drog kortaste strået idag men killarna ska vara nöjda med sin insats. Vi bryter ihop och kommer igen till nästa match!
Tack till VIK, domare och dagens publik.